Losa sreca ili pogresan izbor- pitanje je koje ce sebi postavljati jedan znak ovih dana!

Losa sreca ili pogresan izbor- pitanje je koje ce sebi postavljati jedan znak ovih dana!

2022-09-14 0 By Admin

Izbor je ono sto uvek postoji za sve, ali jedan ce da napravi los izbor. Ili ce to biti pogresan izbor srca?

OVAN

Izbor je samo vas, ali vi ste poslusali druge, kao da ste morali. Pustili ste da vam nametnu  ono sto su hteli i mislili da je  za vas dobro.Imacete priliku da sebe krivite  zasto vas prati losa sreca. Mozda  ste sami krivi sto ste dozvolili da slusate tudja misljenja i idete po njihovom nalogu.

 

BIK

Vreme je za nova desavanja i ono sto vas vodi ka boljoj sreci. Ako je bas zelite, pokazite da cete biti neko ko ce da ucini sve za sebe i svoju buducnost koja bi bila ili bi mogla biti srecna. Okrenite se napred, pokrenite se i ne cekajte vise da vam se desi sreca. Borite se za nju!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vreme je da se usmere novi koraci i da znate sta vam je ciniti. Od vas ce zavisiti  sta je ono sto zelite, da li cete to pokazati, i da li cete ici za njom!To sto padate pod los uticaj, samo vas moze usporiti, ali cinite sve da ne dozvolite negativnoj energiji da nadvlada vase snove.

 

RAK

Ide vam sve dobro sto se tice obaveza i svih okolnosti.Poznati ste kao dobra osoba  koja uvek cini dobra dela, ali vas opet nece sreca.Na pomolu je novo ljubavno razocarenje pa cete se pitati da li je ovo losa sreca ili samo vas pogresan izbor srca?Za vas teski ovi dani!

 

LAV

Ovih dana cete moci da dobro razmotrite sta je ono sto vas ceka! Zurili ste s nekim svojim odlukama, a tek ste sada svesni da ste pogresili. Svesni ste i  da ste sami uticali na ono sto se desava i sto ce se tek desiti oih dana. Ako ste mislili da ce vas partner da snosi posledice sam, i vi cete!

 

DEVICA

Od vas se  ocekuje da budete  spremni na neke odredjene korake. Pored toga, moracete na napravite svoj izbor.Ono sto budete resili,  vreme je da se ispostuje i da istrajete u odluci. Da li cete imati podrsku partnera, zavisi  od velicine partnerove ljubavi prema vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2