Losa sreca ili pogresan izbor- pitanje je koje ce sebi postavljati jedan znak ovih dana!

Losa sreca ili pogresan izbor- pitanje je koje ce sebi postavljati jedan znak ovih dana!

2022-09-14 0 By Admin

VAGA

Izbor je ono sto nikako ne znate da ucinite a da ste sigurni. Muci vas dilema, pitanja srca koja vas vuku i tamo i ovde. Jednostavno ste nesigurni u sebe i svoja osecanja, pa vas neke situacije prosto zbune. Zato se stalno preispitujete da li ste pogresili ili ne, i uvek imate ono ali, i sta ako?

 

SKORPIJA

U vasem srcu je velika enigma koju nikako da resite. Od vas se ocekujete da resite neke stvari koje su od velike vaznosti. Vreme je da se srede  vase misli i da znate sta vam je ciniti. Ono sto vam cini enigmu, resenje je enigme. Dakle, u pitanju je jedan lik koji vas dovodi da se zbunite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Svidja vam se jedna vaga, ali vidite da je neodlucna. Toliko vas interesuje da  je odavno cekate ili da vas odbije ili da vam se prikloni.Ovih dana cete morati da je naterate da se izjasni, jer vec gubite volju. Kako da joj verujete kada ni sama nije sigurna da li  vas voli, da li joj se svidjate?

 

JARAC

Samo ako budete znali da prepoznate ljubav jedne osobe, ona ce vas voleti.Bicete nagradjeni snagom njene ljubavi i pokazacete da ste voljni  da volite.  Radi se o neznoj, ali bezmernoj ljubavi koju neko oseca prema vama. Vreme je da vas konacno pogleda sreca, i da losa ostane  proslost.

 

VODOLIJA

Izbor ne mora da bude vas inat, ali vi ga pokazujete kroz svaku rec i na svakom koraku. Dok neko pokusava da vam pokaze da vas voli i da zeli pomirenje, vi nikako da popustite. Od vas se ocekuje da budete  odlucni i da vise ne rusute ljubav jedne osobe koja bi dala sve za vas, pa cinite sta je red!

 

RIBE

Vasa je zelja da pokazete da znate sta hocete i ko je onaj ko je vasa zelja. Zato cete se truditi da dobijete sansu kod te osobe.Za radi srece i ljubavi koju nosite u srcu, vreme je da ucinite bas svaki korak.Ako treba, cinicete i vise da bi vas cilj na kraju bio ljubavna idila i prava ljubav koju ste prepoznali.

Stranice: 1 2