Evo sta ti porucuje tvoja voljena osoba po zodijaku:Ovo je horoskop za hrabre!

Evo sta ti porucuje tvoja voljena osoba po zodijaku:Ovo je horoskop za hrabre!

2022-09-20 0 By Admin

VAGA

Poruka od tvoje voljene osobe se odnosi na to da ti moras da razmislis sta je ono sto zelis. Sta je ono sto ti zapravo treba za srecu. Cini se da imas mnogo dilema,a ona zeli da zna na cemu je zaista sa tobom. Nemoj da joj dajes lazne nade. Ne cini njoj ono sto ne zelis da se desi tebi.

 

SKORPIJA

Tvoja voljena osoba zeli da ti kaze da se kaje. No, jasno je da ti sada ne razmisljas mnogo o njoj. Konacno si doneo odluku da krenes dalje, i nije ti u planu da se vracas na staze proslosti. Ma koliko da se neko kajao, ti ne zelis nikome da dajes nove sanse.

 

STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da tvoja voljena osoba misli da je zaboravljas. Da ti nije dovoljno stalo. To je zato sto je tebi fokus na poslu, na karijeri, na novcu. Vreme je da se to promeni. Ukratko receno, ako zelis da vasa ljubav opstane ti moras vise i da se trudis. Misli o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Tvoja voljena osoba za tebe ima poruku da zeli da joj se vise posvetis. Ona tacno zna sta je ono sto zeli,a cini se da ti bas i nisi siguran da mozes da joj das to o cemu masta. To je u redu ali imaj na umu da u tom slucaju ne bi smeo da joj dajes lazne nade. Dozvoli joj da krene dalje, i da nadje nekoga ko ce znati da je voli.

 

 VODOLIJA

Poruka od osobe koju volis se odnosi na to da ona zeli da zna da li moze da se nada buducnosti sa tobom. U redu je ako ne moze,ali ti moras vec jednom da prestanes da joj dajes lazne nade. Vreme je da se sazna istina jer je ona neko ko zeli od zivota da uzme sve ili nista. Ti si sada u fazi kada imas dileme.

 

RIBE

Tvoja voljena osoba ti porucuje da moras da se zapitas sta je ono sto zelis. Da li ti je do nje i dalje stalo, jer se cini da su se tvoje emocije  ugasile. Naravno da samo ti znas da li je tako. Ali, nikako ne smes da ostajes tamo gde nisi srecan.

Ako nema ljubavi, kraj je za vas najbolja opcija.

Stranice: 1 2