Retrogradni Merkur je na snazi do 2.oktobra:Do tada ce napraviti haos u zivotima ovih znakova!

Retrogradni Merkur je na snazi do 2.oktobra:Do tada ce napraviti haos u zivotima ovih znakova!

2022-09-24 0 By Admin

 Vreme retrogradnog Merkura je na snazi… I ovo je inace fenomen za koga mnogi kazu da  donosi nevolje, ali, na svu srecu, traje jos samo par dana…

 

   OVAN

Dok vlada retrogradni merkur,vi morate da se zapitate sta je zapravo ono sto zelite od zivota. Mozda cete morati da donesete neke odluke od kojih ce zavisiti mnogo toga. Samo vi znate da li cete zeleti da se vratite na staze proslosti ali ono sto moramo da kazemo jeste da sledi  promena. Neko iz vase proslosti se vraca u vas zivot. Mozda vi to ne zelite ali je cinjenica da ce ponovo pristustvo te osobe u vasoj blizini da u vama probudi emotivni nemir.

Vratice vam se emocije, imacete osecaj da se ceo svet urotio protiv vas. Jako je vazno da kazemo da samo od vas zavisi hocete li toj osobi dati jos jednu sansu. Ali, ono sto je sasvim sigurno, vi ste znak koji ce do drugog oktobra morati da donese neke velike odluke. Imajte na umu da nista nije nemoguce za onoga ko je spreman da se bori, ali da je za vas sada vise nego potrebno da ostanete ono sto jeste.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vrlo je vazno da ni u kom slucaju ne cinite ono sto ne zelite. I nemojte donositi nagle odluke, jer bi one mogle da vas odvedu u pogresnom smeru…  Znajte da ce vam narednih par dana biti burni ali na srecu, onog dana kada se zavrsi fenomen merkur vi cete moci da kazete da ponovo disete. Da volite. Zivite punim plucima.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2