U noci mladog meseca 25.septembra nekome ce se neocekivano ispuniti zivotna zelja…

U noci mladog meseca 25.septembra nekome ce se neocekivano ispuniti zivotna zelja…

2022-09-24 0 By Admin

Zivotna  zelja je svima skoro ista, a opet se razlikuje od osobe do osobe. Jednom znaku ce biti ispunjenja, pa ce cvetati od srece…

OVAN

Zivotna zelja vam je da sretnete srodnu dusu.Nekoga ko ce biti vasa druga polovina, ko ce misliti kao vi, i ponasati se kao vi.Do sada vam se to nije desilo, mada ste se cesto nadali, pa i mislili da ste je nasli. Ipak se uzdate u zvezde da ce vas povesti do nje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Imali ste ljubav koju ste smatrali posebnom, jedinom i jedinstvenom osobom. Sa njom ste nasli sve sto se zeleli i sto ste sanjarili, a da nikome niste rekli. Nesto se desilo, ili je neko uticao da baci  jaz izmedju vas. Ni noc mladog meseca ne bi bila tako lepa,kao sto je bila vasa ljubav.

 

BLIZANCI

Kao da ne ocekujete bas nista od partnera,ili ste ga jednostavno zanemarili. Verujte da se zbog toga oseca jadno i nevoljeno, ali cuti. Ako zelite da vasa veza ne utihne, nego se popravi i procveta, spremite joj iznenadjenje.Noc mladog meseca ispunjava  zelje, pa neka se ispuni i vasa.

 

RAK

Partner vas je totalno zanemario i kao da ne postojite. Tako se bar on ponasa prema vama i vi pokazite da cete uciniti nesto. Nemojte da trpite ponasanje da ste u vezi, a niste. Nit vas voli, nit vas drugom daje. Oslobodite se i izjasnite se.

 

LAV

Morate se dozvati pameti i naciniti veliku odluku. Partner se ponasa bahato, a vi to vise necete trpeti. Mlad mesec bi mogao da popravi vasu ljubav, vasu vezu, i uciniti da krene na bolje. Nece sam, jer vidi da se ne borite ni jedno, ni drugo.

 

DEVICA

Vreme je da ostavite ljutnju po strani i pravite se kao da vam je dobro. Nista vam nece pomoci, cak ni da placate, niti da  se ljutite i psujete. Psovke i nisu za dame, ali vas hvata bes koji biste pokazali ove noci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2