Retrogradni Merkur je na snazi do 2.oktobra:Do tada ce napraviti haos u zivotima ovih znakova!

Retrogradni Merkur je na snazi do 2.oktobra:Do tada ce napraviti haos u zivotima ovih znakova!

2022-09-24 0 By Admin

 

  VODOLIJA

Retrogradni merkur i njegovo dejstvo za vas nikako nije povoljno. Moze se reci da je ovo period kada je mnogo toga  u vasem zivotu nazalost krenulo naopako. Ali ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da sve ima kraj.

Vi cete u danima  koji su pred nama morati da donesete neke odluke. Ali, ako ikako budete mogli to da izbegnete, znajte da je to najbolje jer je vrlo moguce da cete napraviti  pogresan potez. I na kraju ostati slomljenog srca.

Moramo da dodamo da cete do 2.oktobra imati priliku da se ostvarite na polju karijere. No, moramo reci da nema sumnje da cete do kraja  septembra imati probleme  i da je jako vazno da imate na koga se oslonite. Znajte da ovo nikako nije vreme za nove pocetke, i da nije pametno da prihvatite poslovnu ponudu koju cete dobiti. Naravno da ne kazemo da treba da je odbijete. Mi samo predlazemo da tu ponudu prolongirate bar do prvih dana oktobra. Jer, ako bi ste je sada prihvatili, znajte da nije nemoguce da napravite veliku gresku koja ce ostati upamcena u vasem radnom kartonu i u karijeri.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je vrlo moguce da ce pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi doci do toga da se zapitaju da li je ta osoba vredna njihove ljubavi. Moguce je da ce doci do raskida, do velikih svadja, razmirica… No, znajte da ljubav koja je prava na kraju uvek pobedi svaku prepreku.

Stranice: 1 2