U noci mladog meseca 25.septembra nekome ce se neocekivano ispuniti zivotna zelja…

U noci mladog meseca 25.septembra nekome ce se neocekivano ispuniti zivotna zelja…

2022-09-24 0 By Admin

VAGA

Da se malo bolje organizujete, vreme bi bilo da se srede neke licne stvari.Ovako niste svesni ni sta zelite i sta je vas konacni cilj.U noci mladog meseca sve moze da krene na vasu vodenicu. Kad razdvojite prioritete, lako cete znati sta vam je ciniti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Niste sreli srodnu dusu, ali cete je u noci mladog meseca da prepoznate.Bice u liku jedne vage koja ce se za vas odluciti i nastojati da vam da celo srce. Kad vidite da ste voljeni iskreno, bice to ispunjenje vase zivotne zelje. I ova noc ce od vas uciniti srecnika.

STRELAC

Vasa ljubav na pomolu ce biti nisto novo sto ce uciniti presedan.Do sada ste vi nalazili  partnera, ali ce sada da vas neko nadje. Zaljubicete se kao niko i nikada do sada. Vasa zivotna zelja ce se ostvariti a da necete biti ni svesni.

 

JARAC

Dok pratite jednu vodoliju koja vas vuce sebi, ne znate sta da mislite. Da li je to ljubav ili je samo zanos u pitanju? Noc mladog meseca ce vas  uveriti da vase zelje mogu biti i lepe i ispunjene u trenu.Samo pokazite da zelite i sta zelite.

 

VODOLIJA

Vas zivotna zelja je tako lepa, a opet nije realna, bar za vas. Za vas je previse sto ocekujete da se ispuni, obzirom na vase okolnosti. Nikako vam ne idu na ruku, a moracete da se pomirite. Sledi iznenadjenje, noc mladog meseca ispunjava zelje.

 

RIBE

Nosite u sebi pomisao da se i vas zivotna zelja ostvari, jer svi  oko vas uzivaju. Nikako  da se  dese neke vase situacije u kojima ce vas okolnosti da pomognu i krenu vam u prilog. Vreme je da se radujete, mozda ce nesto da vam pomognu zvezde. Malo one, malo vi!

Stranice: 1 2