Do kraja godine,zivot ovih znakova se menja! Evo kome slede trenuci za pamcenje,a kome za tugu…

Do kraja godine,zivot ovih znakova se menja! Evo kome slede trenuci za pamcenje,a kome za tugu…

2022-10-12 0 By Admin

 Horoskop do kraja godine za vasu blisku buducnost…Ovim znacima sledi ostvarenje jedne velike zelje,a evo ko ce biti razocaran.

 

LAV

Vi ste znak koji ce do kraja godine shvatiti da ga je neko slagao. Da postoji neko ko je spreman da se igra  sa vama i vasim srcem. I dok vi mislite da vam je ta osoba odana i iskrena istina je da ona prema vama ne gaji emocije za koje mislite da gaji. Ona je neko ko je mozda cak i dvolican i ko je bio u stanju da igra na jako ruzan nacin kako bi dobila ono sto zeli. Ako ste u vezi imajte na umu da je moguce da cete saznati da vas je prevarila vasa voljena osoba i svakako da ce to biti jedan veliki i tezak udarac za vas. Moramo reci da nema nimalo sumnje da vam sada jedino ostaje da pokuste da iz svega toga izadjete jaci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naravno da ce vam biti potrebno  vremena da sve to izdrzite,ali ono sto moramo da kazemo jeste da je jedino vazno da imate na umu da sve na svetu bude i prodje.  Vama ce period do kraja godine biti buran ali imajte na umu da posle svake kise dodje Sunce. Tako ce biti i u vasem slucaju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2