Ljubav,raskid,tuga,pomirenje ili tajna-izaberi simbol i saznaj sta te ceka ovih dana?!

Ljubav,raskid,tuga,pomirenje ili tajna-izaberi simbol i saznaj sta te ceka ovih dana?!

2022-10-12 0 By Admin

Jedni ce da se nadaju mnogo cemu, ali samo ce jednima biti otkrivena tajna, na koju ce ukazati izabrani simbol…

 

AKO STE IZABRALI LJUBAVNI  SIMBOL BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali sliku ljubavnog simbola broj jedan, vec ste  u prilici da saznate mnoge stvari. Vreme je da saznate ono sto vam je bilo odredjeno da se dugo vodi kao  nemoguce. Neke stvari ce se poceti rasvetljavati  i odvijati  bas onako kako ste se i nadali. Ono sto vas je dugo mucilo, sada ce konacno  poceti da vas hrabri. Jedna ce osoba postati vase svetlo na kraju tunela. Ceka vas pomirenje, a dalje upravljajte sami.

AKO STE IZABRALI  LJUBAVNI SIMBOL BROJ DVA:

Vi koji ste  izabrali ljubavni simbol pod rednim brojem dva, imate svoje razloge da osecate tugu. Svakako da vas tuga pomalo gusi, ali da cete toliko biti pritisnuti njome, to se i ne nadate.U danima koji slede, desice vam se iznenadna i neocekivana tuga. Vas partner ce vas iznenada  rastuziti svojim  neocekivanim potezom.Ucinice nesto sto ce vas baciti u dilemu da se upitate  da li vas voli i koliko mu znacite u zivotu?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI LJUBAVNI SIMBOL BROJ TRI:

Vi koji ste izabrali ljubavni simbol pod rednim brojem tri,  osecate vec svoju trecu sansu. Vreme je da se srede stvari i da pokusate bas sve sto se moze pokusati. Vreme je da zaigrate na otvorenu kartu osecanja i da se okrenete ka  jednoj osobi koja ce vam pruziti ljubav. Vreme je da volite i da budete voljeni.Da budete spremni da igrate na kartu otvorenih osecanja  i da se spoje vase zaljubljeno srce sa  onim u koje je zaljubljeno.Dakle, ljubav!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2