Kratko i jasno:Potkovica koju izaberes otkriva koliko ces srece imati do kraja godine!

Kratko i jasno:Potkovica koju izaberes otkriva koliko ces srece imati do kraja godine!

2022-10-16 0 By Admin

Izaberi jednu potkovicu. Saznaces mnogo toga o tvojoj buducnosti, a posebno koliko ces srece imati…

 

 POTKOVICA BROJ JEDAN:

Ako je ova potkovica tvoj izbor, to je znak da  moras da razmislis o tome sta je ono sto zelis. Moguce je da si ti osoba koja mnogo  gleda u proslost i koja i dalje ocekuje da ce neko iz proslosti da se promeni. Imaj na umu da ces  patiti sve dok ne odlucis da krenes dalje i sve dok ne budes dovoljno hrabar i istrajan da krenes  u neke nove pobede.

To je ono sto je cinjenica. Ako zelis da ti se desi sreca onda moras da imas na umu da se sreca nalazi u  buducnosti,a ne na stazama na kojima si vec bio i na kojima si patio. Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da samo od tebe zavisi mnogo toga ali da moras da imas na umu da ces u bliskoj buducnosti biti srecan onoliko koliko budes hrabar.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Usudi se da probas nesto novo. Da das sansu nekome drugom. Znaj da se sreca nikada nece desiti tek tamo i da se ona zapravo nikada i nikome ne desava sama od sebe.

Ako si sada u vezi i ako si izabrao ovu potkovicu onda to moze da  znaci samo jedno. Da je samo pitanje dana kada ces biti zaprosen jer si voljen vise nego sto mozes da zamislis.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2