U narednim danima dva znaka ce imati susret srodnih dusa, dok ce se jedan znak saznati bolnu istinu….

U narednim danima dva znaka ce imati susret srodnih dusa, dok ce se jedan znak saznati bolnu istinu….

2022-10-16 0 By Admin

Susret  zaljubljenih, susret onih koji ce se tek zaljubiti, ali ce biti i susreta dve srodne duse…

OVAN

Susret je  nesto sto  vas odavno  muci i cemu je vreme da se desi ponovo. Vreme je da se dese stvari koje cete moci da kontrolisete. Ne znate sta cete da preduzmete iz prostog razloga sto bas i niste spremni na velike odluke.

 

BIK

Tokom narednih dana ce mnogo toga biti moguce kada ste vi u pitanju. Jako je vazno da se zapitate sta je ono sto zelite. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da  nikada ne treba da gledate u proslost. Tamo se nista nije promenilo.

 

BLIZANCI

Odlicno cete biti raspolozeni u danima koji su pred nama.To je izvesno ali isto tako moramo da kazemo da jedino vi znate sta je ono sto vam tacno treba. Ovo je vreme kada treba vise da mislite na sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Sve je konacno u redu i nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada cete iskreno uzivati. Jedan rak je spreman da se bori za vas. Ako je vase srce sada slobodno svakako da treba da mu date priliku jer on ume iskreno da voli.

 

LAV

Ljubomora vam je veliki problem. To je ono sto moramo da kazemo. Nemojte gledati unazad jer se tamo nista nije promenilo.  Jako vam je stalo do vase voljene osobe ali jako i gresite sto u nju toliko sumnjate. Niste u pravu.

 

DEVICA

U narednim danima  ce doci do jednog lepog susreta. Moguce je da ce osmeh konacno da se vrati na vase lice. Vi ste znak koji je prosao mnogo toga ali niste u pravu sto mislite da  vam nije sudjeno da nadjete svoju srodnu dusu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2