Kratko i jasno:Potkovica koju izaberes otkriva koliko ces srece imati do kraja godine!

Kratko i jasno:Potkovica koju izaberes otkriva koliko ces srece imati do kraja godine!

2022-10-16 0 By Admin

 

 POTKOVICA BROJ DVA:

Ako je ova potkovica tvoj izbor imaj na umu da nema nimalo sumnje da ce ti se do kraja godine ostvariti jedna velika zelja. Ti si osoba koja zapravo ne moze ni da zamisli koliko ce ti se lepih stvari desiti do kraja godine. Ti si osoba koja ce moci da kaze da zaista postoji kolo srece a da se tvoje okrenulo na najlepsi moguci nacin. Ako jos uvek nisi pronasao svoju srodnu dusu mozes da budes siguran da ce doci do toga i  to brze nego sto mozes da zamislis. Ljubav ce doci u tvoj zivot mnogo brze nego sto mozes i da zamislis.

Ako si u vezi onda imaj na umu da ce ova potkovica biti znak da ces uskoro na poseban nacin da se uveris da si voljen. Svakako je sigurno da imas ljubav  koja je posebna i koju treba da cenis i negujes.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 POTKOVICA BROJ TRI:

Ova potkovica je znak promena na polju karijere. Moze se reci da ces dobiti  neverovatnu poslovnu ponudu. To je ono sto je izvesno. Nema razloga za brigu ali ono sto moramo reci jeste da je ovo period kada ces morati da rizikujes. I zavisno od toga koliko spreman budes da se boris za ono sto zelis, toliko ces biti i srecan i uspesan. Moguce je cak da ces dobiti poslovnu ponudu koja se ni u kom slucaju ne odbija.

Takodje, ova potkovica moze da bude znak da se u tvoj zivot vraca neko iz proslosti ukoliko je to ono sto zelis.

Moramo da kazemo da je vrlo vazno da budes pazljiv i da pazis kome prastas. Mozda ti neko po drugi put slomi srce.

Stranice: 1 2