U narednim danima dva znaka ce imati susret srodnih dusa, dok ce se jedan znak saznati bolnu istinu….

U narednim danima dva znaka ce imati susret srodnih dusa, dok ce se jedan znak saznati bolnu istinu….

2022-10-16 0 By Admin

VAGA

Sledi vam lep period. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da svakako da bi ste trebali da se fokusirate na sebe. Da ovo prosto nije period kada je vazno sta ko kaze, vec sta je ono sto vi licno zelite i osecate. Nemojte odustajati od svojih ideala.

 

SKORPIJA

Sjajno se osecate i period koji sledi ce vama biti jako lep. Ono sto moramo da kazemo jeste da cete u narendih par dana doziveti jedan susret. Moguce je da ce biti sa osobom iz proslosti. I cinjenica je da vam nece biti nimalo svejedno zbog toga.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da je jasno da vas voli jedan rak. Ali, isto tako, vi ste znak koji sada nije spreman da krene dalje jer i dalje gledate unazad. Istina je da vam nije poslo za rukom da zaboravite jednu vodoliju iako ste sve uradili da tako bude.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ljubav. Da ste dobili sansu za srecu. Ono sto moramo da naglasimo jeste da je vazno da ne odustajete od svojih planova i namera. Slusajte svoje srce jer ono zna sta je najbolje za vas.

 

VODOLIJA

Konacno, dolaze lepsi dani i za vas. Posle mnogo suza i razocarenja, u danima pred nama bi ste cak mogli doziveti i susret koji ce biti ljubav na prvi pogled. Bicete srecniji nego sto mislite.

 

RIBE

Konacno cete shvatiti da je nekome stalo do vas. Ali ono sto moramo da naglasimo jeste da treba da date sebi vremena da shvatite sta je ono sto licno zelite. Ovo nije vreme kada bi ste trebali da mislite o proslosti.

Stranice: 1 2