Mali horoskop za petak,subotu i nedelju: Istina izlazi na videlo…

Mali horoskop za petak,subotu i nedelju: Istina izlazi na videlo…

2022-10-27 0 By Admin

 Pred nama  je jos jedan vikend. Evo prilike da saznate kako ce vam se ova sedmica zavrsiti…

OVAN

Vrlo je vazno da kazemo da ce vama petak doneti priliku da se  ostvarite na polju karijere. To je ono sto je jasno. Postoji neko do koga vam je stalo ali vam je sada fokus ipak na poslu. Ovaj vikend donosi lepe vesti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Moramo da kazemo da cete tokom tri naredna dana biti jako lepo raspolozeni. Petak ce vam biti posebno lep. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da su cuda svakako moguca i da ce da nastanu u danima koji su pred nama.

 

BLIZANCI

Odlicno se osecate. To je ono sto je jasno i svakako ono sto ste zasluzili. Vrlo je vazno da pazite kome sta obecavate. Jer, moglo bi doci do toga da nekome slomite srce. Razmislite o tome.  Nekada je sve moguce.

 

RAK

Ovo ce biti dani kada cete moci da kazete da se  savrseno zavrsila ova sedmica. Vama ce zapravo petak doneti ostvarenje jedne velike zelje. Ako sada patie zbog proslosti imajte na umu da je moguce cak i da ce doci do jednog pomirenja.

 

LAV

Ovih dana cete imati problema sa ljubomorom. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da je vrlo vazno da ne odustajete od onog sto zelite ali i da vam nije pametno sto sumnjate u nekoga ko vas voli svim srcem.

 

DEVICA

Bitno je da kazemo da ce vama naredna tri dana doneti sansu za srecu. Da ce to biti period  za radost.   Ali ono sto morate da imate na umu jeste da mnogo zavisi od vas. Da je bitno da se fokusirate na ono sto zelite.  Znajte da je zivot samo jedan.

 

VAGA

Tokom tri  naredna dana cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Dakle, sledi vam zaista lep vikend. Ali ono sto je bitno da naglasimo jeste da je vrlo vazno da imate na umu da je zivot samo jedan. Uzivajte u njemu na pravi nacin.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2