Horoskop do 12.januara 2023:Mars je retrogradan – evo kome se proslost vraca!

Horoskop do 12.januara 2023:Mars je retrogradan – evo kome se proslost vraca!

2022-11-02 0 By Admin

Sledi jako zanimljiv period kada je u pitanju ljubav. To je ono sto moramo da kazemo. No, svakako da bi navedeni znaci zodijaka trebali o svemu dobro da razmisle!

 

VODOLIJA

Horoskop za vas sve do polovine januara donosi velike i nagle promene. Mozemo slobodno da kazemo da ce ovo biti period kada ce sve doci  na svoje i kada je mnogo toga moguce u vasem zivotu. No, ono sto je vrlo bitno da naglasimo jeste da znate da morate doneti odluke koje se ticu vase proslosti. To je ono sto je jasno. Jer, nema nimalo sumnje da sledi period kad ce doci do toga da vam se javi jedna vasa bivsa ljubav. To je ono sto je jasno.  Ona je na svaki moguci nacin pokusala da vas zaboravi, ali joj nikada nije  uspelo. Moze da se kaze da je ono sto ona prema vama oseca iskrenije i jace od svega.  E sada, ako su vase emocije iste, i ako je i vama do nje stalo jednako jako kao njoj do vas, onda razmislite o novoj sansi.  Mozemo da kazemo da  je vrlo vazno da ne odustajete od onog sto  zamislite. Naravno, i vi i druga osoba  morate da radite na tome da neke stvari promenite. Da pristanete na neke kompromise. Ljubav moze da opstane samo u slucaju da se oboje borite i da oboje pristanete na promene.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti period  kada ce pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi doziveti da im se treca osoba umesa u zivot. Naravno, to ce svakako biti neko iz vase proslosti, ili proslosti vase voljene osobe.  Mozda dodje do prekida veze, ali morate da imate na umu da samo one ljubavi koje su istrajne i prave mogu i moraju da opstanu. Ono sto nije  iskreno, imajte na umu da je bolje da se zavrsi sto pre. Pa cak i ako boli najvise na svetu…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2