Mali horoskop za petak,subotu i nedelju: Istina izlazi na videlo…

Mali horoskop za petak,subotu i nedelju: Istina izlazi na videlo…

2022-10-27 0 By Admin

SKORPIJA

Sledi vam jako lep  vikend. Petak ce biti dan kada cete moci da kazete da ste dobili dokaz necije ljubavi. Ako ste spremni za novu vezu  i novu ljubav… Onda je sada pravo vreme da se prepustite i fokusirate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Moramo da kazemo da cete tokom tri naredna dana dobiti sve o cemu ste do sada samo mastali. Ali ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da treba da napravite paralelu. Da shvatite sta je ono sto zelite, a sta prevazilazi mogucnosti.

 

JARAC

Ljubomora ce vam praviti probleme tokom tri naredna dana. Ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da se fokusirate na sebe. Ali, voljena osoba vas iskreno voli i pravo je pitanje da li svojom ljubomorom rizikujete da izgubite sve ono do cega vam je stalo…

 

VODOLIJA

Vrlo je vazno da kazemo da ce vam petak,subota i nedelja doneti ono sto zelite. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je  bitno da ne odustajete od svojih planova. Nije vam lako, ali vi ste borac i to je najveca istina.  Na kraju cete dobiti sve o cemu mastate.

 

RIBE

Konacno, ovo ce biti jako lep period i za vas. Postoji neko o kome mastate i ko ce vam tokom naredna dva dana dokazati svoju ljubav.

Petak ce biti dan kada cete dobiti ono sto zelite.

Stranice: 1 2