Tokom tri naredna dana: Zivot ovih znakova se menja,slede neverovatna desavanja!

Tokom tri naredna dana: Zivot ovih znakova se menja,slede neverovatna desavanja!

2022-11-04 0 By Admin

 Ako ste rodjeni u ova tri znaka imajte na umu da tokom subote, nedelje i ponedeljka sve moze da se promeni…

 

  RAK

Vi ste znak koji ce tokom tri naredna dana imati mnogo srece. To je ono sto moramo da kazemo. Jako vam znaci jedan rak i samo je pitanje dana kada cete moci da kazete da ste i dobili ono sto zelite. Ali, ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da su pred vama dani kada cete na delu moci da se uverite u to da je on prema vama iskren. Vasa ljubav je ne samo moguca vec je zapravo i ocekivana i samo je pitanje dana kada ce doci do toga da se oznaci pocetak iste. Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da tokom tri naredna dana mozete da kazete da ste  rodjeni pod srecnom zvezdom jer vam stizu jako lepe vesti i kada je u pitanju posao. Spremni ste uvek da se borite za ono sto zelite i vrlo je vazno da naglasimo da je ovo period tokom kojeg cete moci da kazete da ste konacno i dobili ono sto ste zeleli.

Dalje, vrlo je vazno da kazemo da vam sledi period za srecu i period kada bas  nista sto pozelite nece biti nemoguce i da dobijete. Vazno je da slusate glas svog srca i da uradite onako kako vam ono nalaze jer nema sanse da se pri tome  desi da to bude greska…

 

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani kada cete moci da kazete da se ostvarilo ono sto zelite. Dakle  vi ste znak kojem sledi ostvarenje najvece zelje. Dugo ste cekali na to ali tokom tri naredna dana cete moci da kazete da ste i dobili ono sto zelite.

Cini se da je konacno doslo vreme da se i vama desi ljubav  na prvi pogled. Vi ste onaj znak koji bas i ne moze da se pohvali da je imao srece na polju emocija ali sada su konacno pred vama dani kada sve moze da se promeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2