Ljubav u sledecoj sedmici:Sudeci po ciganskim kartama,neciji zivot se menja iz korena!

Ljubav u sledecoj sedmici:Sudeci po ciganskim kartama,neciji zivot se menja iz korena!

2023-11-03 0 By Admin

  U toku sledece sedmice, ljubav ce mnogim znacima biti na prvom mestu.

 

 OVAN

Ljubav vam je jako vazna. Vi ste znak koji je uspesan na svim poljima ali kada pricamo o  emocijama, nista nije onako kako bi ste zeleli i to je ono sto moramo da kazemo. Dakle, ako zelite da vam krene na bolje onda morate da zaboravite na ponos i da ucinite prvi korak. Razmislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Ljubav u toku sledece sedmice ce biti ono sto ce vam biti na prvom mestu. To je jako vazno da kazemo. Ali, ono sto moramo da  dodamo jeste da nista nece biti nemoguce, bas kao sto nista nece ni pasti sa neba. Ako vec imate neke planove onda imajte na umu da su pred vama dani kada cete morati vise da se borite za svoje zelje.

 

 BLIZANCI

Vrlo lepo cete biti raspolozeni u danima koji su pred nama. Nece biti velikih promena u vasem zivotu kada je u pitanju ljubav,ali  moze se reci da ce vam biti lepo u svojoj kozi. Kao da cete konacno da shvatite da ne moramo imati nekoga kraj sebe da bi smo bili srecni.

 

RAK

Vrlo je vazno da kazemo da vama sledi jako lep period. Ljubav ce vama biti na prvom mestu u danima koji su pred nama. U toku sledece sedmice cete konacno dobiti jako lepe vesti.Ako postoji neko o kome mastate i do koga vam je stalo znajte da je vreme da toj osobi to i kazete.

 

 LAV

Odlicno ste ovih dana raspolozeni i tokom sledece sedmice je vrlo moguce da cete doci do svog cilja kada je u pitanju ljubav. Ali, ni u kom slucaju nije i nece biti pametno ako oducite da se vratite na stare staze. Morate da znate da je vazno i najbolje da se fokusirate na buducnost.

 

 DEVICA

Sudeci po ciganskim kartama, vi ste  znak kojem  ce u toku sledece sedmice krenuti na polju karijere. To je ono sto moramo da kazemo. Ali, kada je u pitanju ljubav, moramo reci da nista nece biti onako kako bi ste vi zeleli.  Zao nam je sto to moramo da kazemo, ali ne sledi vam lep period, bar sto se emocija tice.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2