Ljubav u sledecoj sedmici:Sudeci po ciganskim kartama,neciji zivot se menja iz korena!

Ljubav u sledecoj sedmici:Sudeci po ciganskim kartama,neciji zivot se menja iz korena!

2023-11-03 0 By Admin

VAGA

Moramo da kazemo da vam sledi period za ljubav. Period kada cete moci da kazete da je ovo sjajan period za vas. Dugo ste cekali na srecu,ali  konacno su pred vama dani kada svoje srce  treba da slusate jer ce ono umeti da vas odvede tamo gde vam je sudjeno da nadjete svoju srecu.

 

SKORPIJA

Konacno i za vas dolaze lepi dani. To je ono sto moramo da kazemo. U toku sledece sedmice bas i nece doci do toga da vam  ljubav krene na bolje. Ali, samo polako. Sledeca sedmica vam nece biti talicna ali nakon nje ce doci do ostverenja zelja o kojima ste do sada samo mastali.

 

STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani kada ce ljubav biti na prvom mestu. U toku sledece sedmice ce doci do toga da vam se ostvare neke velike zelje.  Moguce je da cete saznati da neko iz vase neposredne blizine  prema vama gaji jake i iskrene emocije,samo sto to dobro krije.

 

JARAC

Konacno ce i za vas doci lepsi dani. To je ono sto moramo da kazemo.  U toku sledece sedmice cete shvatiti da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Cuda su moguca, ali ni u kom slucaju ne  bi ste trebali da gledate u proslost jer se tamo nista nije promenilo. Razmislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Sledi sedmica kada ce ljubav da vam bude na prvom mestu. To je ono sto vam je zapravo preko potrebno. Dugo ste cekali na srecu, ali ono sto je izvesno jeste da treba da znate da vase srce treba da donese konacnu odluku. Nemojte mariti za tudja misljenja.

 

 RIBE

Konacno ce i za vas doci lepsi dani. Ali, sledeca sedmica moze da donese neka razocarenja  u vas zivot. Moguce  je da cete saznati da osoba za koju se borite i do koje vam je iskreno stalo nije vredna nicega sto cinite za nju. Vreme je da se fokusirate u drugom smeru….

Stranice: 1 2