Miljenici zvezda: Koji ce znak biti pomilovan od zvezda, a koji kaznjen za greske?

Miljenici zvezda: Koji ce znak biti pomilovan od zvezda, a koji kaznjen za greske?

2022-11-04 0 By Admin

Miljenici zvezda nisu uvek svi, i ne uvek isti, mada se ponekad cini  da mi to nikada necemo biti…

OVAN

Cini vam se da nikada niste bili miljenici zvezda, i da necete biti. Od vase ljubavi se cini da ste ostali praznih ruku. Ovo nije vas period, niti vase vreme. Zato budite vrlo strpljivi i cekajte na svoje vreme i svojih pet minuta.Vrlo ce skoro da kucnu!

 

BIK

Da se brojite da ste miljenici zvezda, vi to bikovi niste. To samo znaci da necete ili da ne zelite da se potrudite, a mogli biste da budete. Treba vam vise vremena, vise rada, zalaganja i vise samopouzdanja. Ono vam je stepenik do srece.

 

BLIZANCI

Zivot vas zaista nikada nije mazio, ali vam nije bio tako los.Trudili ste se da uvek budete negde u sredini i sto blize sreci.  Ako nista, bar se niste trudili da ostanete tamo u propasti, nego ste sanjali da budete na drugoj i lepsoj strani.

 

RAK

Ni vi niste miljenici srece, ali se mozete truditi da budete. Ucinili ste mnogo da se srede vase emocije , i vase poslovno polje.Mada samo vi znate koliko je treuda za vama, ipak ste svesni da mozete dosta da ostvarite u svoju korist.

 

LAV

Zivot vas je naucio na neprestanu borbu sa zivotom i okolinom.  Ona je zaista tako ljubomorna i zavidna na vas, da ne znate sta da nislite. Jedan lazni prijatelj vam podmece nogu i ne znate kako da savladate njegovu lukavost, a da mu ne uzvratite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

U vama igra srce i trepere emocije prema jednom raku. Bas kao da ce vas sada stici emocije koje ste dugo gusili u svome srcu. Neko vam se svidja, volite ga i zelite njegovu blizinu.Zasto i dalje cutite i sto ne koristite sansu koja vam se pruza da sve bude spontano?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2