Pomracenje meseca u biku 8.novembra:Mnogi ce se iznenaditi,a evo koga ceka razocarenje!

Pomracenje meseca u biku 8.novembra:Mnogi ce se iznenaditi,a evo koga ceka razocarenje!

2022-11-05 0 By Admin

Pomracenje je cesto u svakodnevnim situacijama, a posebno kada su zvezde u pitanju, kao sto je sada pomracenje meseca, pa jos u biku…

OVAN

Pomracenje  meseca u biku zavisi samo od vas kako ce delovati na vas znak.Vi se kao i do sada drzite po strani. Uvek ste razumni, i nikada ne reagujete ishitreno i bahato. Sami sebi necete dodatno da komlikujete i onako komplikovanu situaciju.

 

BIK

Vreme je da se srede vase okolnosti koje su se izdesavale. Pomracenje meseca u vasem znaku delovace kroz vas inat. Vreme je  da i sami budete uporni i da resite sve ono sto  mozete. Vasa  je sreca  splasnula  na polju emocija, ali nemojte sada delovati, ne vredi vam.

 

BLIZANCI

Vasa  emocija ce da pocne  da deluje naokolo, i vi je morate preneti onoj kojoj je upucena. Od vas se ceka  da pokazete osobi do koje vam je stalo, sta osecate. Imacete sansu da  pokazete sta hocete i sta je ono sto zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Osecate neraspolozenje i  vreme je da ga kontrolisete. Terace vas   na to jedan bik u kojhem je pomracenje meseca. Vase ce reakcije  da budu tako  snazne  jer ce vas terati na inat.Ni jednu jedinu recenicu ne mozete  da izgovorite  a da vas ne preduhitri inatom.

 

LAV

Mozda cete morati da se   okrenete  na stranu, i da prihvatite nove cinjenice.Samo od vas i vaseg koraka koji planirate uciniti  zavise desavanja koja slede. Vreme je da snosite posledice  koje ce vas  poneti novim koracima.

 

DEVICA

Okrenucete novi list jer se vas partner ponasa neodgovorno prema vama. Do sada ste znali  sta zelite, ali se niste  izjasnjavali. Vas partner ce vas  poceti da  nervira, ali cete i vi dodatno da komplikujete.Vreme je da se resi sve.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2