Pomracenje meseca u biku 8.novembra:Mnogi ce se iznenaditi,a evo koga ceka razocarenje!

Pomracenje meseca u biku 8.novembra:Mnogi ce se iznenaditi,a evo koga ceka razocarenje!

2022-11-05 0 By Admin

VAGA

Niste ni amo, ni tamo, a zelite da se stabilizujete.  Ne zavisi samo od vas sta ce se desavati u vasoj vezi. Ali jasno je da vas partner zeli  da se izjasnite  i da pokazete da ste  na visini zadatka. Nemojte ad kasnite sa odlukama, budite precizniji.

 

SKORPIJA

Sve cete moci da resite na svoj nacin, a tako cete moci da uticete na bika. On je malo posustao, ali ce pomracenje meseca i da utice negativno na njega.  Od vas zavisi  sta ce se desavati i kako cete uspeti da ga oraspolozite.Nadjite nacina.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vasa je sreca da ste spremni da se sukobite sa  jednim bikom, ma koliko je ljut. Ljubav mu je  pocela da tone i na vama zeli da iskali sav bes. Jaki ste pa cete se sukobiti  i biti uporni da istrajete u svemu sto vas je snaslo.Vreme je da mu se suprostavite.

 

JARAC

Oseticete veliko razocarenje i nece vam se  nista  militi.  Partner ce vas voleti istom ljubavlju, ali ce vam neko provuci jednu pricu kroz usi.Zasto cete poverovati i pokazati sumnju koja ce vas razdirati.  Partner ce vas istim zarom gledati ali neki lazni prijatelj ce vas  probati da razdvoji.

 

VODOLIJA

Kada se zaigraju  zvezde i deluju kao  pomracenje, odrazice se na mnoge. Mnoge ce iznenaditi neprijatno, a neke ipak, prijatno. Vas ce poterati na  inat jer ce vam jedan bik stati na zulj.Od vas se ceka  da budete hrabri i da istrajete.

 

RIBE

Pomracenje meseca u biku, dace vam da  budete  odlucniji po pitanju jednoga raka. Od vas  zavisi da ocekujete da se srede vase emocije i da se odrede vasi koraci. Znajte sta cete  ciniti unapred i od vas se ceka da pokazete  da cete donosuti odluke jasne i konkretne.

Stranice: 1 2