Pocela je nova sedmica:Do 14.novembra su i cuda moguca!

Pocela je nova sedmica:Do 14.novembra su i cuda moguca!

2022-11-06 0 By Admin

 VAGA

Ljubav ce biti vase drugo ime kada je u pitanju ova sedmica novembra. Dakle,ako ste sada u vezi imajte na umu da ce voljena osoba na jedan poseban nacin da vam dokaze ljubav. Ako to ne bude tako, onda jednostavno, zapitajte se da li je u vasem srcu ipak neko drugi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Nova sedmica novembra moze da bude prilika da se posvetite sebi.Da razmislite o svemu sta je ono sto zelite. Jer, ako postoji mogucnost da neko dobije ono sto zeli onda  je to u vasem slucaju. Dozvolite sebi da vas vodi srce.

 

STRELAC

Kada je u pitanju ova sedmica vama  ce na prvom mestu biti posao. Vi ste neko ko je jednostavno navikao na to. Oduvek ste mnogo radili ali sada konacno dobijate priliku da se ostvarite na polju karijere. Sledi vam veliki uspeh.

 

 JARAC

Samo nemojte  da gledate unazad i da prastate  nekome ko vam je slomio srce. Ako to uradite imajte na umu da je moguce da se to desi ponovo. Dozvolite sebi da razmislite o svemu, ali  vazno je da  znate da  u proslosti nema srece.

 

VODOLIJA

U toku ove sedmice cete moci da kazete da ste dobili ono sto zeleli. To je ono sto moramo da kazemo. Konacno dolaze dani kada ce sreca biti vase drugo ime. Ovo se posebno odnosi na ljubav. Moguce je da ce doci do jednog neocekivanog susreta.

 

 RIBE

Ovo ce biti sedmica kada zaista nista nece biti nemoguce.Ali je vrlo vazno da se posvetite sebi, i da ipak pazite kome se poveravate. Moguce je da ce doci do toga da vam neko pokaze svoje pravo lice i pri tome vam slomi srce…

Stranice: 1 2