Istina o tome sta te ceka na polju ljubavi i polju finansija tokom narednih sedmica!

Istina o tome sta te ceka na polju ljubavi i polju finansija tokom narednih sedmica!

2023-11-07 0 By Admin

Ljubav i novac su uvek veza od koje zavisi ono drugo, a cija ce osecanja biti stvarna, a cija lazna, pokazace se u danima pred vama…

OVAN

Veza u kojoj ste trenutno, znatno ce morati da trpi vase zivotne okolnosti. Trenutno ste zaljubljeni i osecate se srecno, ali i sami se pitate dokle?  Osecate da partneru smeta vasa finansijska kriza u kojoj ste, ali mudro cuti.Na ispitu su partnerova osecanja, tek cete shvatiti da li vas voli.

 

BIK

Vreme je da dobro zberete svoja osecanja i svoje zelje. Kod vas novac zauzima glavnu temu i kad ga imate sve vam je drugacije. Mozda je vreme da pokazete sta tacno osecate  i da li volite partnera. Ustvari, da li vasa ljubav zavisi od vasih problema, pa se moze ispostaviti kao lazna?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Volite jednu osobu, a kako i ne biste kada je jako vredna i sposobna. Sa njom vidite da mozete uspeti i emotivno i finansijski. Vreme je da budete uz nju jer osecate da vam nista nece faliti, pa ni novca.Vasa veza ce biti jako upecatljiva u ocima drugih, a vi uspesan par.

 

RAK

Ni vas partner nije los, ali je malo lenj, mada mu to ne biste nikada rekli.Vreme je da se srede vasa osecanja  i da shvatite da je njemu lakse sa vama, nego vama sa njim. Vi ste perspektivni i vredni, a zaljubljeni pa ne vidite mane. Vama je ljubav bogastvo , a ne novac, mada nece ni on biti problem.

 

LAV

Vi ste navikli na skupe poklone partneru i ne zalite novca.Vreme je da se zapitate kakva je veza izmedju vase ljubavi i vaseg novca? Vi niste materijalista, ali mozete se pitati da li je to vas partner? Da li je sa vama sto vas voli ili zato sto  ga iznenadjujete poklonima?

 

DEVICA

Vi i vas partner ste se sreli pod neobicnim okolnostima i vezala vas je ljubav. Njegovo zivotno iskustvo i vasa mladost bili su pravi spoj. Tek shvatate sada sta vas veze, kada ste u novcanoj krizi, a osecanja skoro da nema. Kako se ljubav povukla pod naletom novcane krize?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2