Izaberi magicnu knjigu:Saznaces sta ti donosi zivot-jedna je znak tuge…

Izaberi magicnu knjigu:Saznaces sta ti donosi zivot-jedna je znak tuge…

2022-11-29 0 By Admin

 

 MAGICNA KNJIGA BROJ DVA:

Ako si izabrao ovu magicnu knigu, onda znaj da si izabrao srecu. Ova knjiga je znak da ces moci da kazes da si konacno dobio sve ono sto zelis i da nema nimalo sumnje da su pred tobom dani kada ce cuda biti moguca. Vrlo je vazno da naglasimo da je ova knjiga  znak da su pred tobom dani kada ce se desiti ljubav.

Dugo si cekao na to,ali je vrlo moguce da ce u tvoj zivot vrlo brzo uci jedna posebna osoba. Da je rec  o nekome ko nije imao lak zivot.  Moguce je da imate oboje  tuznu proslost i da ste mnogo toga prosli, ali bas zato cete tacno znati sta je ono sto drugome treba.  Do kraja godine ce sasvim sigurno doci do posebnog susreta koji ce vasem zivotu  i vasoj buducnosti dati poseban smisao i svrhu. Sreca ce doci  u vas zivot brze nego sto mozete da zamislite. I to je ono sto je vaznije od svega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

    MAGICNA KNJIGA BROJ TRI:

Ako si izabrao ovu knjigu imaj na umu da ce doci do toga da se u tvoj zivot vrati neko iz proslosti. Ili, bolje da kazemo, da ce pokusati da se vrati. Samo ti znas da li je to ono sto zelis. No, moramo reci da je u pitanju osoba kojoj je iskreno stalo i za koju je izvesno i sigurno da te iskreno voli. Ako dodje do toga da joj das jos jednu sansu nema nimalo  sumnje da ces kraj nje moci da pronadjes ono sto si zeleo. Svoj mir, svoju slobodu.

Sa druge strane, ako si u vezi ili braku, ova knjiga moze cak da oznaci  kraj veze ili razvod.Isto tako, moze da oznaci i vest o potomstvu…  Dakle,mozes da ocekujes neocekivano, jer je zivot u svakom slucaju bio i ostao cudo…

Stranice: 1 2