Izaberi magicnu knjigu:Saznaces sta ti donosi zivot-jedna je znak tuge…

Izaberi magicnu knjigu:Saznaces sta ti donosi zivot-jedna je znak tuge…

2022-11-29 0 By Admin

Pred vama je test licnosti. Istini za volju, kao admini ovog sajta, retko  objavljujemo ovakve testove. No,sada mozete da se zabavite ali i zavirite u svoju blisku buducnost…

 

 

    MAGICNA KNJIGA BROJ JEDAN:

Ako si izabrao ovu magicnu knjigu, to je znak da je zaista doslo krajnje vreme da se suocis sa prosloscu. Zeleo ti to ili ne, moras da se pomiris sa tim da su dugo cekao na  to da se neko vrati u tvoj zivot. Samo ti znas koliko si suza prolio u medjuvremenu ali je konacno doslo vreme da se sve promeni i da tvoj zivot dobije jedan novi i lepsi smisao.

Ukratko receno, sledi ti lepa buducnost i jedna velika sansa za srecu. No, da bi doslo do toga, moras da imas na umu da je proslost samo proslost.  Vreme je da konacno zatvoris jedna vrata. U slucaju da patis za nekim ko je deo tvoje proslosti, znaj da je doslo pravo vreme da sa tim zavrsis. Jednom, zauvek, za sva vremena. Ti si osoba koja vredi i imaj na umu da je najvaznije od svega da shvatis da ne  zasluzujes nekoga ko ce samo da se igra sa tvojim emocijama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ova knjiga je znak da ces  znati samo za tugu sve dok ne odlucis da krenes dalje. Uradi to odmah. Sada. Shvati da osoba o kojoj mislis ne zasluzuje sve sto za nju cinis. Sto pre zatvoris vrata proslosti, to ces pre u svoj zivot pustiti osobu koja ce  znati i umeti da te voli onako kako zelis i zasluzujes. To je ono sto moras da znas.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2