Naredni dani donose i dobro i lose u zivotu  nekih zodijaka…

Naredni dani donose i dobro i lose u zivotu nekih zodijaka…

2022-11-29 0 By Admin

Precizan horoskop donosi svasta, pocev od lose, dobro, pa do neverovatnih obrta situacija u zivotima nekih zodijaka…

OVAN

Horoskop kaze da vas niko ne tera da radite toliko i da se mucite ne za sebe, koliko za druge. Oni vam nece cak ni zahvaliti, a vase zasluge ce pripisati sebi. Posebno vas jedan kolega koristi. Pazite, moze ugroziti vase pozicije!

 

BIK

Cinite sve bez lazi i obmane, jer laz mrzite najvise na svetu. Ipak cete ih trpeti na svojoj kozi narednih dana, od strane bliske skorpije. Nervoza vam je uzrok za stres, pa je se cuvajte.Bicete izrevoltirani!  Horoskop nudi savet da ostanete sabrani i uzdrzani.

 

BLIZANCI

Stalno cete biti onaj koji ce da prica o sebi i svojim mukama.Narednih dana cete svojim sagovornicima da postanete dosadni sa svojim problemima.

Pokazite malo razumevanja i prestanite kukati. I oni ih imaju, ali vas ne guse njima.

 

RAK

Niste nikad bili sebicni, zeleci da svima budete od pomoci i razumevanja. Vreme je da ovih dana okrenete karte i podjete u svome pravcu. Gledajte svoje interese u svemu, konacno je vreme. Svi oko vas ih gledaju, pa gledajte i vi da se okrenete sebi.

 

LAV

Morate zgaziti malo ponosa u narednim danima, ili cete snositi posledice licnom krivicom. Onaj ko vas je voleo, jos zivi u proslosti i jos vam se nada. Kazete da ste ga voleli, ovih dana pokazite jeste li ili niste! Imacete prilku, pa istinu  na sunce.

 

DEVICA

Nemate sta reci za ono sto se zna i sto je jasno svima. Vreme je da se malo povucete i da spustite loptu. Dali ste mnoge komentare za druge, a nije vam milo kada vam se saspe istina u lice.Zabolece vas kao samar da je!  Vreme je da se uverite kako i reci umeju da bole.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2