Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Naredna tri dana donose najlepse uspomene!

Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Naredna tri dana donose najlepse uspomene!

2022-12-02 0 By Admin

 Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce doci do promena, i da ce naredna tri dana doneti nesto sto ni u kom slucaju neko nije ocekivao…

 

 OVAN

Ovaj horoskop vama donosi lepe vesti. To je ono sto moramo da kazemo. Dakle nema nimalo sumnje da ce doci do toga da vam se neke zelje ostvare. Posle niza suza ce sreca konacno da pokuca na vrata vaseg zivota.

 

 BIK

Ono sto je bitno da kazemo jeste da je cinjenica da ce sve doci na svoje. Nema nimalo sumnje da cete dobiti ono sto zelite. Ako ste dugo cekali na srecu znajte da je moguce da cete u toku tri naredna dana ostvariti svoju veliku zelju.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ovaj horoskop vama donosi lepe vesti. Nema nimalo sumnje da cete tokom tri naredna dana doziveti nesto lepo. Dugo ste cekali na ostvarenje zelje i na to da napokon pronadjete svoju srodnu dusu. Konacno dolaze dani kada ce doci do posebnog susreta.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti period kada cete  uzivati. Ako ce neko imati srece u danima koji  su pred nama, onda ste to vi. Samo je vazno da ne odustajete od onog sto naumite, jer ce vas sreca pratiti  i to je ono sto moramo da naglasimo.

 

 LAV

Ovaj horoskop vam donosi upozorenje. Jako je vazno da se zapitate sta je ono sto zelite od  zivota. Moracete da donesete neku odluku i  da znate sta je ono sto vam tacno za srecu treba. Samo je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani kada ce neke vase zelje da se ostvare. Samo je vazno da pratite glas svog srca. Itekako cete biti srecni u danima koji su pred nama.Moguce je da cete saznati da postoji neko ko je spreman da vas voli.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2