Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Naredna tri dana donose najlepse uspomene!

Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Naredna tri dana donose najlepse uspomene!

2022-12-02 0 By Admin

 VAGA

Ono sto  je  jasno jeste da ce naredna tri dana vama doneti ono sto zelite. Istina je da ste dugo cekali na srecu ali je moguce da cete konacno dobiti ono sto zelite. Postoji neko ko je spreman da se bori da vam vrati osmeh na lice.

 

 SKORPIJA

Konacno ce sreca doci na vasa vrata. To je ono sto moramo da kazemo.  Ovo ce biti jako lep period i vrlo je vazno da ovaj period iskoristite na pravi nacin.  Vazno je da znate da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam na delu dokaze svoje emocije.

 

STRELAC

Ovaj horoskop vama donosi lepe vesti. To je ono sto je izvesno. Vise je nego moguce da cete moci da kazete da ste ostvarili ono sto zelite. U danima koji su pred nama ce doci do toga da saznate ko je osoba koja prema vama  gaji emocije.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da su pred vama dani kada ce cuda biti moguca. Mislite o tome. Vazno je da u svakom slucaju pazite sta radite, i da se zapitate sta je ono sto zelite od  zivota. Samo se posvetite sebi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Ovaj horoskop vama donosi vesti da ce doci do toga da vam se javi osoba iz proslosti. To je izvesno, ali samo je na vama da li cete joj dati priliku… No, ona bi mogla da vam slomi srce, i znajte da je bitno da pazite sta radite.

 

 RIBE

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama shvatiti ko je osoba koja prema vama gaji iskrene emocije. Ali, problem je sto to nije osoba prema kojoj osecate isto…

Stranice: 1 2