Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Slede fantasticna 72.sata!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Slede fantasticna 72.sata!

2022-11-30 0 By Admin

Dragi nasi,evo prilike da saznate sta ce vam doneti ova naredna tri dana.

 

OVAN

Horoskop za naredna tri dana za vas je vise nego povoljan. Moze se reci da ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Vi ste znak cija proslost nije bila laka ali nema nimalo sumnje da je moguce da ce sve doci na svoje.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo kada su u pitanju tri naredna dana jeste da ce doci do toga da vam se neke zelje ostvare. Vi ste neko ko je spreman da se bori i neko ko ume i zna da se snadje u svakoj situaciji. Sledi vam prilika da se dese lepe stvari.

 

 BLIZANCI

Ono sto je bitno kada je horoskop za naredne dane u pitanju jeste da vi morate da znate sta je ono sto zelite. Istina je da postoji neko ko vas voli iskreno i samo od vas zavisi da li ste spremni da toj osobi date sansu jer vas ona svakako iskreno voli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Ovo ce biti dani kada cete moci da promenite neke stvari  u svom zivotu. Jasno je da je nekome stalo do vas ali ni u kom slucaju ne treba da dajete laznu nadu. To bi vam mogla biti najveca greska.-

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo kada je u pitanju vasa bliska buducnost jeste da je vreme da se i vama dese lepe stvari. Dugo ste cekali na to ali dani za cuda su konacno pred vama. Emocije su vam naglasene i u to nema nimalo sumnje.

 DEVICA

Jako je vazno da kazemo da su pred vama dani kada ce vam neko na delu dokazati sta je ono sto prema vama oseca. Samo je pitanje dana kada ce vam biti jasno da postoji neko ko je spreman da vam na delu svoje emocije dokaze i pokaze.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2