Tokom naredna 72.sata:Evo sta ti sledi-astro za ponedeljak, utorak i sredu…

Tokom naredna 72.sata:Evo sta ti sledi-astro za ponedeljak, utorak i sredu…

2022-12-04 0 By Admin

Sledi pocetak jos jedne sedmice. Neko bi ova tri dana mogla doneti ono sto su dugo zeleli i na sta su svakako dugo cekali…

 

OVAN

Moramo da kazemo da ce tri naredna dana doneti nove promene u vas zivot. Jako je vazno da se zapitate sta je ono sto zelite. Zivot je jedan i cini se da konacno dolaze dani kada ce se neke vase zelje ostvariti.

 

 BIK

Moramo da naglasimo da skoro da nema toga sto vi necete moci da ostvarite u danima koji su pred nama. Vi ste znak koji ume da voli i koji bas nikada ne odustaje od onog sto naumi. Uz samo malo srece ce sve doci na svoje.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti dani za emocije. Ono sto moramo da kazemo jeste da ce sreca doci  u vas  zivot i da je moguce da cete tokom tri naredna dana doneti neke velike i vazne odluke.

 

 RAK

Morate da imate na umu da je vazno da slusate svoje srce jer samo ono zna sta je ono sto je najbolje za vas. Dugo ste cekali na srecu ali sada je konacno doslo vreme kada ce neke vase zelje da se ostvare. Mislite o tome.

 

 LAV

Ovo ce biti dan kada cete doci do svog cilja. Dugo ste cekali na to ali se cini da je napokon doslo vreme kada cete sami sebi biti na prvom mestu. Mnogo vam znaci jedan rak i cini se da su pred vama dani za iznenadjenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Tri naredna dana ce pre svega biti prilika da se zapitate sta je ono sto zelite. Postoji neko o kome mastate i do koga vam je jako stalo. Na vama je da se  zapitate sta je ono sto zelite od zivota.Samo nemojte odustajati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2