Tokom naredna 72.sata:Evo sta ti sledi-astro za ponedeljak, utorak i sredu…

Tokom naredna 72.sata:Evo sta ti sledi-astro za ponedeljak, utorak i sredu…

2022-12-04 0 By Admin

 VAGA

Ovo ce biti sedmica za ljubav i sedmica kada moze mnogo  toga da dodje na svoje. Vazno je da kazemo  da ce tri naredna dana u ovoj sedmici doneti ostvarenje jedne ljubavne zelje. Dugo ste cekali na to,emocije su vam jako naglasene.

 

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam to dokaze na delu. Ovo ce biti dani kada cete doci do svog cilja i moguce je da ce vam konacno krenuti na polju emocija.

 

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani kada ce moguca biti i iznenadjenja. Neko vam jako znaci i u danima koji slede ce doci do toga da se uverite da je obostrano.  Jedan rak je spreman na mnogo toga zbog vas.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko vas voli. Neko ko  je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo je bitno da ostanete ono sto jeste i da znate da je zivot samo jedan. Mislite o tome..

 

 

 VODOLIJA

Vazno je da kazemo da ce doci do toga da saznate da postoji neko ko prema vama gaji jake emocije. Tokom tri naredna dana ce vam  biti jasno o kome je rec, a sve drugo je na vama. Zapitajte se sta je ono sto zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani za iznenadjenja. Neko ste ko je prosao mnogo toga ali je itekako moguce da ce ova tri naredna dana biti kao slag na torti. Ceka vas jedna jako lepa vest koja ce jako da vas usreci.

Stranice: 1 2