Tokom tri naredna dana:Jednom znaku sledi  poziv bivse ljubavi!

Tokom tri naredna dana:Jednom znaku sledi poziv bivse ljubavi!

2022-12-05 0 By Admin

Dragi nasi, evo prilike da saznate sta je ono sto vas ceka tokom tri naredna dana. Pred vama je horoskop za utorak,sredu i cetvrtak.

 

 OVAN

Ono sto moramo  da kazemo jeste da ce tri naredna dana doneti promene. To je ono sto je izvesno. Doci ce do toga da saznate da postoji neko ko je spreman da se bori za vas i kome je do vas iskreno stalo. Svakako da ta osoba zasluzuje da joj date priliku.

 

 BIK

Tokom tri naredna dana ce doci do promena na bolje kada je u pitanju ljubav. Ako postoji neko do koga vam je stalo trebalo bi da razmislite o tome sta je ono sto zelite. Vreme je da toj osobi kazete ono sto vam je na dusi.

 

 BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da su pred vama dani kada vas cekaju neke velike odluke. Postoji neko o kome mastate ali ono sto moramo da kazemo jeste da  je cinjenica da ce doci do razocarenja jer ta osoba prema vama ne oseca isto.

 

 RAK

Vazno je da naglasimo da ce doci do toga da se zapitate sta je ono sto zelite. Sta je zapravo ono sto vam  treba  za srecu. Postoji neko do koga vam je jako stalo ali je izvesno da ste sada u dilemi jer  ne znate ni sami na koju bi ste stranu.

 

LAV

Ono sto je jasno jeste da ce tokom tri naredna dana doci do iznenadnih promena u vasem zivotu. Postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze koliko mu je stalo do vas, a sve ostalo je na vama. Samo vi znate hocete li toj osobi dati sansu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Konacno cete dobiti ono sto zelite. Ovo ce biti dani kada ce doci do iznenadjenja u vasem zivotu. Ako postoji osoba koja vam je u mislima imajte na  umu da ona treba da zna na cemu je sa vama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2