Horoskop za petak, subotu i nedelju:Evo kome sledi fantastican kraj sedmice!

Horoskop za petak, subotu i nedelju:Evo kome sledi fantastican kraj sedmice!

2022-12-08 0 By Admin

Fantastican kraj sedmice  ce biti samo jednom zodijaku, ali ce i jos nekima biti lepi dani koji slede…

OVAN

Kraj sedmice nece biti bas kao sto ste ocekivali. Nadate se ipak da cete uskoro moci da se usmerite ka emotivnom polju. Mozda ce se neke stvari znatno da poprave. Ako budete i sami doprineli, mozda mozete ocekivati mali pomak.

 

BIK

Kraj vasih muka  nece doci  bas  kako ocekujete. Od vas se ceka da budete mnogo uporniji da bi resili probleme. Vreme je da budete neko ko ce se truditi da savlada sve teskoce. Trenutno cete da nastojite da se zabavite svojom izdacima.

 

BLIZANCI

Imate svoje obaveze  koje cete  morati da otaljavate. Ipak ce vam se nametnuti jos dodatni problemi sto se tice vasih radnih obaveza.Jedan  kolega ce pokusati da  vas odvuce od vasih obaveza koje morate da zavrsite. Svesno cini da vam se  isklizne zarada koju ocekujete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vreme je da se okrenete jednoj vagi koja vas posmatra.Imacete priliku da ovih dana pokazete da ste  i vi zainteresovani za poznastvo sa njom.Tako cete se moci osloboditi  muke da ste  zaljubljeni u osobu koja vas nije ni primetila. I koja vam nikad ne bi dala sansu.

 

LAV

Da vas ceka kraj vase ljutnje sa jednom ribom, ne mozete ni da zamislite.Bice ovo dani za vase pomirenje sa onom koju volite, a sa kojom ste posvadjani.  Vreme je da budete malo odlucniji i smeliji. I da konacno priznate da ste neko ko ce da  pazi da ne bude vise slicnih situacija.

 

DEVICA

Vasa ljubav  ce da vas vodi  napred u nove dane i radovacete se zato. Od vasih koraka zavise svi vasi naredni dani. Budite slobodni sto se tice odluka i nemojte da  krijete bilo sta od partnera. Samo svojim otvorenim stavovima, pokazacete  da ste vicni da budete kovac svoje srece.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2