Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Evo kako ce vam poceti sedmica!

Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Evo kako ce vam poceti sedmica!

2022-12-11 0 By Admin

Sledi jos  jedna sedmica, a mi vam danas otkrivamo kako ce vam poceti, kome donosi razloge za radost…

 

 OVAN

Vama ce sedmica poceti tako sto cete morati da se zapitate sta je zapravo ono sto zelite. Cini se da ste sada u dilemi i da ne znate na koju stranu  da krenete. Ono sto moramo reci jeste da je izvesno da vasa odluka utice i na neke druge ljude.

 

 BIK

Moramo da kazemo da vam jako znaci jedan  lav. Da je ono sto prema njemu osecate veliko i snazno i da nema nimalo sumnje da je to ono pravo. Prestanite vec jednom da mislite na svoj ponos vec ucinite onako kako vam nalaze vase srce.

 

 BLIZANCI

Morate da imate na umu da je jednom raku stalo do vas i da vas voli vise nego sto mozete da zamislite. Ovo ce biti sedmica kada ce on da vam dokaze ljubav na delu, i nakon toga bas nista nece biti nemoguce kada ste vi u pitanju.

 

RAK

Konacno ce doci do promena na bolje. Nova sedmica ce biti prilika da se uverite u to da vas neko voli i da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Samo je bitno da znate sta je ono sto zelite.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da cete u danima koji su pred nama doci do svog cilja. Jako vam znaci jedan lav i samo je pitanje dana kada ce doci do toga da saznate da je obostrano. Vas ta osoba voli iskreno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Konacno ce nova sedmica doneti neka lepa desavanja. Vrlo je moguce da cete saznati ko je osoba koja prema vama gaji emocije. Ako nas pitate za savet, imajte na umu da je pametno da toj osobi date priliku i da ona zasluzuje da zna na cemu je sa vama.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2