Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Evo kako ce vam poceti sedmica!

Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Evo kako ce vam poceti sedmica!

2022-12-11 0 By Admin

 VAGA

Konacno cete moci da kazete da ste voljeni. Da postoji neko ko  je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Imajte na umu da je sve moguce kada ste vi u pitanju i da ce doci do iznenadjenja u danima koji su pred nama.

 

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ova tri dana zapravo biti prilika da se posvetite sebi. Mnogo ste mislili o jednoj vagi ali je cinjenica da ona ne zasluzuje vasu ljubav. Krajnje je vreme da krenete dalje i mislite na sebe.

 

 STRELAC

Nova sedmica donosi velike promene. Ako ce neko u danima koji su pred nama moci da kaze da je srecan onda ste to vi. Sledi vam period kada ce cuda biti moguca i kada je samo pitanje dana kada cete saznati ko je osoba koja bi volela da joj date sansu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Konacno cete i dobiti ono sto zelite.Vrlo je bitno da naglasimo da postoji mogucnost da cete doci do svog cilja sto se emocija tice. Sve vam je jasnije da postoji neko ko ce umeti da vas voli na pravi nacin. Razmislite o tome.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti jako lep period. Nova sedmica ce vama poceti jako zanimljivo. Moguce je da cete saznati jednu veliku tajnu koja ce iskreno da vas usreci. Cini se da postoji neko u vasoj blizini ko nimalo nije ravnodusan.

 

RIBE

Vrlo je vazno da znate sta je ono sto zelite. Ko je osoba koju  zelite kraj sebe. Vi sada imate dilemu. Dajte sebi vremena da o svemu dobro razmislite ali znajte da nikome ne smete dati laznu nadu. To bi bila najveca greska.

Stranice: 1 2