Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Naredna tri dana donose srecu!

Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Naredna tri dana donose srecu!

2022-12-10 0 By Admin

 Moramo da kazemo da nema  bas nimalo sumnje da ce ova tri dana doneti nesto sto je jedan znak dugo cekao…

 

OVAN

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce tri naredna dana doneti bas ono sto zelite. To je izvesno. Ako postoji neko do koga vam je stalo sada je pravo vreme da to i kazete. Srce zna sta je ono sto je za vas najbolje.

 

BIK

Konacno  ce doci dani kada cete morati da se zapitate sta je ono sto zelite. Ko je osoba koju zelite pre svega. Postoji neko o kome mastate,ali se cini da ste u nekoj vrsti dileme. Nece vam biti lako.

 

BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoje emocije. Jako je vazno da razmislite o tome sta vam za srecu treba i da se ponasate u skladu sa tim.

 

RAK

Konacno ce doci do toga da se uverite u neciju ljubav. Naredna tri dana ce doneti pravu sansu za srecu. Razmislite o tome sta je ono sto tacno zelite i ponasajte se u skladu sa tim. Cuda su moguca cak i ako vam tako ne deluje.

 

LAV

Jako je bitno da znate da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam se nadje, razume vas, bude vam oslonac, podrska, rame za plakanje. Sledi vam dan kada bas nista nece biti nemoguce i kada je vazno da  slusate srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Moramo da kazemo da ste vi neko ko zna sta zeli.  Ali, i da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam se nadje u nevolji, da vam bude podrska, oslonac, i sve sto svakom coveku treba. Razmislite o tome, ta osoba zasluzuje sansu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2