Tokom naredna 72.sata:Saznaj sta ti sledi od ponedeljka do srede!

Tokom naredna 72.sata:Saznaj sta ti sledi od ponedeljka do srede!

2022-12-18 0 By Admin

 VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani za romansu. Tokom tri naredna dana ce doci do toga da vam neko na delu dokaze svoju ljubav. Sve ostalo je na vama, ali moramo reci da su cuda itekako moguca.

 

 SKORPIJA

Ovo ce biti dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ako postoji neko o kome mastate sada je pravo vreme da toj osobi to i kazete. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da postoji neko do koga vam je stalo.Ali u danima koji su pred nama ce vrlo verovatno doci do toga da vidite pravo lice te osobe. Razmislite o svemu i nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 JARAC

Konacno dolaze dani za ljubav i moramo da kazemo da ste vi neko ko zna sta hoce. Samo nemojte odustajati od svojih planova i znajte da je zivot samo jedan. Nekada nas zadnji pokusaj odvede do cilja.

 

 VODOLIJA

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za romansu. Dani kada cete doci do svog cilja i dobiti ono sto zelite. Sledi vam jako lep period i velika sreca u danu koji je pred nama.

 

 RIBE

Samo nemojte da gledate unazad jer se tamo nista nije promenilo. Ako postoji neko o kome mastate imajte na umu da je sada pravo vreme da toj osobi to i kazete. Neko ste ko zna sta zeli i ko nikada ne odustaje od onog sto naumi.

Stranice: 1 2