Tokom naredna 72.sata:Saznaj sta ti sledi od ponedeljka do srede!

Tokom naredna 72.sata:Saznaj sta ti sledi od ponedeljka do srede!

2022-12-18 0 By Admin

 Moramo da kazemo da je pred nama jos jedna sedmica. Evo kom znaku ce biti jako lepa i talicna.

 

 OVAN

Tokom naredna 72.sata ce doci do toga da se uverite da vas neko voli. Vi ste  znak koji je  spreman da se bori za sve sto zeli i nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada ce cuda biti moguca. Vazno je da ne odustajete i da se ni zbog koga ne menjate.

 

 BIK

Moramo biti iskreni prema vama i reci da osoba za koju se borite nije ona prava. Dakle cini se da cinite nesto za osobu koja ne zna da ceni ono sto sa vama ima. Samo je pitanje dana kada cete videti necije pravo lice i cinjenica je da je moguce da vam srce bude slomljeno.

 

 BLIZANCI

Vi ste neko ko nikada ne odustaje od onog sto  naumi. Moramo da kazemo da je jasno da postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. Slede vam dani za pravu ljubav i veliku srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete tokom naredna tri dana vi biti znak koji ce imati najvise srece. Itekako je moguce da ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja.To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da je sve moguce kada ste vi u pitanju.

 

 LAV

Konacno ce doci do toga da vam neko dokaze svoju ljubav. Vi ste neko koga cekaju velike odluke i moramo da kazemo da cete u danima koji su pred nama moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo.Svakako da postoji neko o kome jako mnogo mislite.

 

 DEVICA

Vazno je da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko ko je prema vama iskren i kome je do vas iskreno stalo. Samo je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite i da nikome ne dajete laznu nadu

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2