Tokom naredna 72.sata:Sreda,cetvrtak i petak ce nekome biti savrseni!

Tokom naredna 72.sata:Sreda,cetvrtak i petak ce nekome biti savrseni!

2022-12-20 0 By Admin

Tokom nerednih dana neko ce muciti muke, a nekome ce biti savrseno lepo…

OVAN

Tokom ovih dana bice vam sve potaman. Iskoristite vreme  koje sledi i malo se opustite. Vreme je da neke stvari i vama budu po vasoj volji. I vi ste dosta cinili za druge, vreme je da vam se uzvrati istom merom. Cesto to nije pravilo, ali imate srece bar kada ste vi u pitanju.

 

BIK

Nesto vam je vrlo neophodno da nabavite ili kupite, a sa novcem ste pretanki. Osecate  da bi jedna skorpija mogla da vam pomogne , ali jednostavno nece da se ponudi. Ona ceka da je vi zamolite za uslugu, a vama je to vrlo tesko jer ste ponositi.Sve zavisi od vas.

 

BLIZANCI

Neko vas tera da se opredelite za nesto vazno, a vi ste nesigurni.Vreme je da se od vas  jedan partner  okrene ako niste sigurni u odluke. Ono sto se od vas zahteva da odlucite, morate znati i tako se osigurajte. Sto je bitno, bitno je i nemojte vise odugovlaciti.

 

RAK

Tokom naredna tri dana mozete se poceti radovati. Jedan ce vas blizanac vrlo prijatno iznenaditi. Od vas se ceka da prihvatite ono sto sledi i da svoje srce  ucvrstite u nekim uverenjima. Od vas se ceka  da postanete mnogo raspolozeniji i da se nadate boljim stvarima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Vec ste se resili po pitanju emocija i jasno znate da je kasno za sve.Ono sto je bilo, bilo je, i tu vise nista ne mozete uciniti. Da povratite proslost, ili da je ozivite, to je nemoguce. Tokom ova tri dana, bivsa ce vam to jasno i potvrditi.

 

DEVICA

Ne znate otkuda vam snaga da se kao lav borite sa onim sto prozivljavate. I dokle cete imati  snage da se borite  protiv zivotnih nedaca. Narednih dana cete  morati da se nosite sa jednom osobom koja ce vam nametati svoju volju. To ce vam biti previse.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2