Simbol koji izaberes nepogresivo otkriva tvoju buducnost-samo za hrabre!

Simbol koji izaberes nepogresivo otkriva tvoju buducnost-samo za hrabre!

2022-12-20 0 By Admin

 Vreme je da neke istine i neke tajne izadju na videlo. Pred vama je danas  test licnosti. Izaberite jednu sliku…

 

AKO SI IZABRAO SLIKU BROJ JEDAN:

 

Ovaj simbol je znak da je vreme da usporis. Da shvatis da je zivot samo jedan i da se konacno pomiris sa tim da gresis. Da je lepo sto zelis svima oko sebe da pomognes, ali da si ti sam sebe zaboravio, da  za sebe samog nemas vremena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovaj simbol je znak da je vreme da uzmes svoj zivot u svoje ruke. Jako je lepo sto zelis svima oko sebe da se nadjes ali  misli na sebe. Tvoja buducnost moze da bude jako lepa i moguce je da ces doci do nekih ostvarenja zelja ukoliko u danima koji su pred nama budes slusao svoje srce.  Ukratko receno, prestani da ugadjas svima dok tvoj zivot prolazi u cekanju na neke bolje dane. Ukoliko ne budes mislio samo na druge, vrlo uskoro ti sledi jedan poseban susret koji ce da promeni sve…

 

AKO SI IZABRAO SLIKU BROJ DVA:

Ako si izabrao ovaj simbol, imaj na umu da je samo pitanje dana kada ce u tvoj zivot da se vrati neko iz proslosti. Ako nas pitas za savet ili misljenje, onda znaj da ni u kom slucaju ne bi trebao da se vracas na stare staze. Da ta osoba nije iskrena i da nece ni biti nikada, jer se ljudi ne menjaju.

Ona je samo shvatila koliko ti vredis i jasno joj je da ono sto je imala sa tobom nece imati nikada vise ni sa kim. No, ona nije iskrena.  Nije se promenila. Ako joj das sansu, imaj na umu da je vise nego moguce da ce ti samo dati laznu nadu i na kraju ti ponovo slomiti srce. Ostavi proslost u proslosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2