Astro za subotu,nedelju i ponedeljak-tri dana koja slede donose cudo!

Astro za subotu,nedelju i ponedeljak-tri dana koja slede donose cudo!

2022-12-24 0 By Admin

 Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred nama dani kada ce jedan zodijak moci da kaze da je dobio sve sto zeli.

 

 OVAN

Tri dana koja su pred nama bi mogla da donesu pravu ljubav. To je ono sto moramo da kazemo i samo je pitanje dana kada cete vi saznati ko je osoba koja prema vama gaji iskrenu emociju. Moramo da kazemo da bas nista nije nemoguce kada ste vi u pitanju. Mislite o tome i posvetite se sebi.-

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko vas voli. Da postoji neko kome ste jako vazni i ko je konacno odlucio da kaze ono sto misli, ono sto zeli i oseca. Vazno je da naglasimo da nema toga sto nije u stanju da za vas ucini, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da je ta osoba srecna.

 

 BLIZANCI

Nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada ce sve doci na svoje. Neko ste koga cekaju velike stvari i ko ce u danima koji su pred nama moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Uz samo malo srece ce cuda da uslede u vasem zivotu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ova tri dana biti znak da je doslo vreme da se posvetite sebi. Vi ste na to jako dugo cekali i velike su sanse da su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali.Sansa za ljubav je pred vama.

 

 LAV

Moramo da naglasimo da ova tri dana bas i nece doneti ono sto bi ste vi zeleli. Ali je jako vazno da kazemo da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ako je vase srce slobodno svakako da bi ste toj osobi trebali da date sansu. Mislite o tome  jer od toga mnogo zavisi.

 

 DEVICA

Jako je vazno da kazemo da ce ova tri dana doneti sansu za srecu. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli i ono sto svakako zasluzuje. Uz samo malo srece ce cuda biti moguca i jako je vazno da naglasimo da je cinjenica da ste vi srecu i zasluzili.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2