Astro za subotu,nedelju i ponedeljak-tri dana koja slede donose cudo!

Astro za subotu,nedelju i ponedeljak-tri dana koja slede donose cudo!

2022-12-24 0 By Admin

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko vas  voli. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju. Postoji neko ko je spreman da vam dokaze na delu snagu svojih emocija i ni u kom slucaju ne treba da budete ponosni…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Konacno ce sve doci na svoje. Tokom tri  naredna dana cete saznati  jako lepe vesti. Dugo ste cekali na to ali moramo da kazemo da je vrlo moguce da cete saznati nesto sto ce vam vratiti osmeh na lice. Uz samo malo srece moci cete da kazete da vam se ostvarila vasa najveca zelja.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ste vi neko ko je iskren i ko je spreman da se bori za ono sto zeli. Moramo reci da je jasno da su pred vama dani kada cete moci da  kazete da ste dobili lepe vesti koje ce umnogome da promene vas zivot na bolje.Vi ste osoba koja mnogo toga zasluzuje.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ako postoji neko o kome sada mastate znajte da je sada pravo vreme da toj osobi i kazete ono sto mislite i osecate. Razmislite o tome  da ucinite prvi korak ka nekome do koga vam je stalo.

 

 VODOLIJA

Ljubav vam je na prvom mestu. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je sve moguce kada ste vi u pitanju. Postoji neko do koga vam je jako stalo, i cini se da je konacno doslo vreme da  zaboravite na sve i na vas ponos… Da ucinite ono sto zelite i ponasate se u skladu sa svojim zeljama.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da cete u danima koji slede doci do svog cilja. Da cete saznati ko je osoba koja prema vama gaji iskrene emocije. Uz malo srece cete moci da kazete da su vam se zelje ostvarile i da vam sledi neki novi pocetak.

Stranice: 1 2