Naredna 72. sata donose radost:Kraj stare i pocetak nove godine!

Naredna 72. sata donose radost:Kraj stare i pocetak nove godine!

2022-12-30 0 By Admin

VAGA

Radost novih dana donece vas  u jednu lepu i prijatnu situaciju. Od vas se samo ceka da ostvarite svoj san o pravoj ljubavi. Vreme je da se srede vasa mastanja i da ne oklevate da ih pocnete ostvarivati. Imacete i sa kime.

 

SKORPIJA

Za vama  pate vise osoba i vise njih zeljno se nadaju vasoj paznji bar, ako  ne i ljubavi. Vasa tuga i razocarenje je ogromna, jer medju njima  nije i zeljeni lik. Dok vas vole mnogi, vi volite samo jednog i ovih dana krecete u potragu za njim.

 

STRELAC

Vec ste slobodni da se udvarate onoj do koje vam je stalo, pa cak i da se plasite. Sami ste o sebi stvorili sliku neodoljivog sarmera i srcolomca. Ma koliko bili nesigurni u uspeh uzvracenih osecanja, pokazite da vas nece pokolebati  odbijanje u prvi mah.

 

JARAC

Vasa sreca je u necijim ocima i jacini jednog  pogleda. Od njega ce ova tri dana da zavisi i vasa volja i vase raspolozenje. Zato pokazite  da zelite da delite i sve naredne dane  sa osobom do koje vam je stalo.Ucinite sve sto je u vasoj moci.

 

VODOLIJA

Necete biti odusevljeni u narednim danima koji nece ici na vasu ruku.Od vas se ceka da pokazete  svoje odusevljenje. Onoj koja ce vam se usetati u srce  zelecete da poklonite svu paznju narednih dana. Nesto ce se zamrsiti.

 

RIBE

Razocarenje ce vas pratiti ovih dana jer vam nece ici kako ste mislili. Nekog ste upoznali u ludoj noci, i zelite da se to i dalje nastavi. Zelite da vasa sreca potraje i da se vase poznastvo  i nastavi. Za tu osobu je bilo i proslo, a vase ce srce da pati.

 

Stranice: 1 2