Naredna 72.sata donose raskid i razocarenje jednom znaku,ali nekoga ceka najveca sreca!

Naredna 72.sata donose raskid i razocarenje jednom znaku,ali nekoga ceka najveca sreca!

2023-01-23 0 By Admin

Raskid  je nesto od cega svi strahujemo, ali se ipak  desi skoro svakome, a sada ce bas vama…

OVAN

Necete se moci smiriti zbog nekih dilema u koje cete zapasti.Bice to tako iznenada da se necete snaci ni kako, niti zasto. Ipak cete morati da budete  vrlo mudri i da se okrenete u novom smeru. Ne smete se ponasati kao da vas je problem pokolebao.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Niste ni svesni da vas neko voli, a vi se osecate kao  da vam nije sudjena sreca. Narednih dana se morate trgnuti i pokazati da ste spremni za novi korak. Cak i da ste do sada tavorili u mestu, svakako da nije bolje, nego sto vam bolje moze biti.

 

BLIZANCI

Raskid je ono od cega strepite svaki put kada se javi problem u vasoj vezi. Trenutno ste svesni  da se ljulja vasa veza, ali se trudite da popravite  stvari.Bar ono sto je do vas, bicete spremni da ucinite, cak i preko snage. Bolje je da pokusate, nego zalite sto niste ni pokusali.

 

RAK

Osecate se tuzno i nevoljeno i vreme je da konacno shvatite i zasto. Uvek se mirite sa onim sto je, umesto da se trudite da dovedete u red svoje srce. Da biste bili srecniji, morate i sami da se trudite, osvezavate svoju vezu. Borite se za srecu, umesto sto je ocekujete.

 

LAV

Vec ste pokusavali na svaki nacin da se ponovo vratite bivsoj, a da niste uspeli. Nemojte se buniti na svoj neuspeh, nego pokusajte da shvatite svoju gresku. Vasa je greska u tome  sto niste vi licno pokusali da pridjete svome bivsem  partneru.

 

DEVICA

Raskid kojeg se plasite da sledi samo ce vas  dodatno uplasiti i uciniti od vas  nemocnu osobu. Buditejaki i pokusajte da savladate i svoje strahove i svoju  tugu. Dok mozete da popravite bilo sta, trudite se maksimalno. Umesto sto strahujete, cinite sta mozete da poboljsate vezu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2