Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Tri dana,sledi radovanje za tri znaka!

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Tri dana,sledi radovanje za tri znaka!

2023-01-24 0 By Admin

Radovanje  je osecaj kojem se svi nadamo, ali samo ce se tri znaka moci da raduju u naredna tri dana!

OVAN

Pred vama je da se okrenete napred i da se zna sta vam je ciniti.Imate neke odluke koje  cekaju samo na vas i vi ih morate doneti. Ono sto nije do drugih, do vas je samo. I morate biti odlucni i jaki da donesete pravu odluku. I da je sledite!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Sledi radovanje kojem se nikako niste nadali, a bice vam iznenada. Vreme je da isplivate iz problema u koji ste zapali, a on je novcane prirode. Jedna novcana povlastica koju cete dobiti, taman ce da namiri vasa potrazivanja. Time ce vase radovanje biti vece!

 

BLIZANCI

Vec ste se sreli sa nekim i osecate neku neobicnu bliskost. Vreme je da se vase srce sredi i i da saberete svoja probudjena osecanja. Od vas se ceka da budete spremni da probudjene emocije  i pokazete. Mozda emocije bude obostrane, a da im se ne nadate.

 

RAK

Ceka vas  velika odluka i tu se ne nadajte  da cete imati pomoci. Vreme je da se okrenete resenju, jer ga morate sami da donesete.  Odluka se tice samo vaseg srca i vasih osecanja. I ako bude pozitivna, sledi radovanje, ali ne samo vama. Sledi i osobi koja se tice vase odluke.

 

LAV

Ovi dani ce biti prekretnica u vasem zivotu, i morate se poneti zrelo. Ako ste do sada i bili neodlucni, pokusajte  da sada budete drugaciji. Pokusali ste sve da biste vratili bivsu ljubav, i nije uspelo. Vreme je da okrenete novi list.

 

DEVICA

Vasa situacija na poslovnom polju nije bas prava, ili bar nije ono sto ste zeleli.Vreme je da se okrenete  novim radnim zadacima i da zapnete  svojski. Ucinite sve sto vas ceka  kako vam se obaveze ne bi gomilale.Ako zelite uspeh, morate vredno raditi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2