Naredna 72.sata donose raskid i razocarenje jednom znaku,ali nekoga ceka najveca sreca!

Naredna 72.sata donose raskid i razocarenje jednom znaku,ali nekoga ceka najveca sreca!

2023-01-23 0 By Admin

VAGA

Vreme je da se okrenete u smeru koji ce vam dati za pravo  da okoncate svoju vezu. Raskid je jedino ispravno resenje kako god zamislite i sta god da ucinite.Od vas se ocekuje da budete neko ko mora doneti odluku, a vasa odluka ce ovoga puta biti da losoj vezi odsvirate kraj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Imate jednog jarca koji vas vodi napred i zeli da mu se dodvorite. Od vas se ocekuje da budete otvoreni po pitanju emocija. Pazite da ga ne povredite, jer iza sebe vec ima jednu propalu vezu. Kad biste mu i vi ulili laznu nadu, zaveli pa ostavili, to bi u njemu poljuljalo i veru u ljubav i nadu u zivot.

 

STRELAC

Koracate napred  i sumnjate da ce vasa sreca da bude na nivou zeljenih snova. Vreme je da se sukobite sa svojim snovima i svojim slabim mogucnostima. Kada nadjete  razliku medju njima, bicete jako  razocarani. U momentu cete shvatiti da nema sanse da se ostvare vasi snovi, ma kako ih silno zeleli.

 

JARAC

Vreme je da se  vase srce zaljubi i da se osetite spremnim da volite.Neka jedna prica bude  na pocetku srece, sa nadom da dozivite da sve bude jos bolje. Vreme je da vas partner pocne da razmislja  da ste mu srodna dusa i da vise ne zeli ni dana bez vas.

 

VODOLIJA

Vreme je da se okrenete napred i da se zna sta vam je ciniti. Radili ste  sve za dobrobit svoga zivota, pa cak i kada ste gresili. Uvek ste imali pravedne motive i vreme je da se  vase misli  i sada usmere lepim tokom. U smeru jedne ribe.

 

RIBE

Tek cete primetiti da vas jedna riba  gleda i da vas  u naredna sedamdeset i dva sata  ceka. Nada se vasoj ljubavi i paznji i tome da cete joj prici. Zato ce vam i sada  poslati  poglede obozavanja  i samo sto vas nece pozvati  da joj krenete u susret.

Stranice: 1 2