Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Tri dana,sledi radovanje za tri znaka!

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Tri dana,sledi radovanje za tri znaka!

2023-01-24 0 By Admin

VAGA

Niste bas zainteresovani za neke stvari  koje vam se desavaju. Svojom poslednjoim vezom ste se zarekli da necete ulaziti u vezu neko vreme. Jedan lik ce vas ocarati i mamice vas u svoje drustvo. Sta da ucinite po tom pitanju, a da se ne zaljubite, nego samo da odgovorite na zelju za druzenjem?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Radovanje bi vam moglo doci samo u liku jedne osobe. I mada ne pomisljate na mogucnost susreta  sa njom, desice vam se! Od vas se ceka da pokazete iskrenu radost sto se srecete nakon svega sto vam se desilo. I oboje cete biti svesni da je to prst sudbine!

 

STRELAC

Niko vas nije ucinio tako srecnim odavno, kao sto ce osoba koju cete sresti ovih dana.Jedno staro prijateljstvo ce se ponovo obnoviti i ovih dana ce opet oziveti. Mozda ce vam biti mnogo drago zbog obnove prijateljstva, ali ce svakako otvoriti neke stare rane, davno zaboravljene.

 

JARAC

Kad vase srce zaigra u smeru  radosti, znacete da se radjaju vase emocije. Bice vezane za jednu vodoliju koja odavno mami vase poglede. Mozda cete u narednim danima imati razloga da se okrenete ka njoj. I da se priblizite jedno drugome.

 

 

VODOLIJA

Mnogo ste radoznali kako ce se odvijati vasi planovi koje ste tvrdoglavo   zacrtali. Od vas se ceka da postanete  osoba od poverenja i rada, koja ce da uradi sve sto zacrta.Vreme je da se  i sami uverite ovih dana da cete ciniti sve da vam srce bude na mestu, a novcanik pun.

RIBE

Niko vas nije pokusao da okrene protiv  ljubavi koju osecate prema jednoj skorpiji. Zalite se da su vam sve prepreke  pred vama i da se i bliznji bune zbog vase  ljubavi. Ali vi ne odustajete jer dobro znate sta je ono sto zelite.

Stranice: 1 2