U narednih sedam dana ovim znacima stize poziv od bivse ljubavi!

U narednih sedam dana ovim znacima stize poziv od bivse ljubavi!

2023-02-06 0 By Admin

VAGA

Niste  ni svesni sta vas sve ceka ovih dana. Nece to biti samo vase obaveze koje su brojne, nego ce biti i malo lepse stvari.Od vas se svakako jedna osoba  nada da budete  odlucni. Zelite da se organizujete i da konacno ispoljite  svoja osecanja jednoj  ribi.

 

SKORPIJA

Vasa sreca nije trajala bas dugo i vreme je da prebolite sve sto je bilo.Vreme je da prihvatite sve sto je bilo, i da je vasa sreca  nemoguca. Nadate se da ce se neke stvari popraviti, ali nema nista od vase nade.  Ovih dana morate dalje.

 

STRELAC

Poziv sledi a da mu se i ne nadate, jer ce vas sokirati.Bice od vase bivse i neprezaljene  ljubavi koju jos nosite u srcu. Na vama je da probate da razmislite sta je moguce, i ima li sanse da vasa bivsa ljubav postane ponovo deo stvarne svakodnevice.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Niko vas ne moze pomiriti sa bivsom, jer to ne zelite vi. Suvise je rana u vasem  srcu i suvise ste povredjeni.Mada ce vase drustvo da ovih dana pokusa sve, ostacete pri svome, i neumoljivi. Kad jednom odete, vise se nikad ne vracate, i drzite se toga uvek.

 

VODOLIJA

Poziv vaseg bivseg ce vas zaprepastiti, jer niste se nadali. Procenili ste da je suvise ponosit, pa je zbog ponosa stao i na vasu srecu. Sta se to desilo i sta se to slomilo u njemu, da vas sada zove? Vreme je da saznate razlog njegovog poziva, i zato necete ni moci da skrijete svoje iznenadjenje.

 

RIBE

Samo da se dese  neke bolje stvari i da znate sta biste zeleli i koji vam je cilj. Od vas se ceka da budete mnogo odlucniji i tacno odredite svoje prioritete. Neka vam partner da smernicu kojom biste isli, i u kojem pravcu. On navija na svoju, a vi na svoju stranu. Odlucite se.

 

Stranice: 1 2