U naredna sedamdeset dva sata, sudbina je resila da promesa karte: Nekome krece na bolje,a nekome na gore!

U naredna sedamdeset dva sata, sudbina je resila da promesa karte: Nekome krece na bolje,a nekome na gore!

2023-02-07 0 By Admin

VAGA

Ne znate sta biste mogli uciniti da se poprave neke stvari u vasem zivotu. Svesni ste da postoji neki nacin, ali koji? Mozda biste morali da igrate na otvorenu kartu, i da igrate na sve ili nista! Onaj ko rizikuje, gubi i dobija, a ko i ne pokusa, ostaje gubitnik.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Srce vam se cepa na pola sto nikako da vam krene u ljubavi.Ne verujete da se moze desiti nesto na bolje, ali hoce. Posto ni sami ne znate sta hocete, sudbina ce vas navesti na jedan put, i dace vam sansu. Gledajte da je iskoristite.

 

STRELAC

Od vas zavisi i vasa snaga i vas put kojim cete krenuti. Zato se usmerite prema osobi koja vas zanima i koja vam se svidja.  Znate vec zbog koje vam zaigra srce, pa ucinite sve da sa njom otpocnete emotivnu vezu. Ne dajte da vam je neko preotme na vase oci.

 

JARAC

Vasa sreca je jedan novi korak i budite spremni da ga ucinite. Od vas se ceka  da budete vrlo srdacni prema jednoj osobi koja pleni vasu paznju. Budite duhoviti i pozitivni, kako biste ovih dana probudili njenu paznju. Imate sve sanse kod nje, samo ucinite prvi korak!

 

VODOLIJA

Sta se to desava sa vama pa se vredjate i ljutite na jednu najmanju rec? Vasa ljutnja je stalna i postaje nemoguca, pa gledajte da  je ne pokazujete bar pred partnerom. Nemojte se ponasati kao da vam je ceo svet kriv. Onome ko je kriv za vase lose raspolozenje, predocite ovih dana.

 

RIBE

Sudbina ce i u vasem zivotu da ovih dana umesa prste. U svadji ste sa nekim, a desice se slucajan susret u jednom starom drustvu.Kao da nije postojalo lose, kao da nije bilo nesporazuma, reci ce same da krenu. A ono sto ce pokazati vasi pogledi, bice  pokazano bolje nego recima.

Stranice: 1 2